Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

COPIER Machinery

COPIER Machinery
COPIER Machinery

COPIER Machinery

Over ons

We zijn toegewijd aan het leveren van de beste oplossing voor metalen pijpfabricage, samen met snelle service en ondersteuning wereldwijd. We hebben een breed assortiment pijpvoorbereidingsmachines voor snijden, afschuinen, eindbewerkingen, lassen en rolgroeven met de nadruk op innovatie, stabiliteit, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit.
Onze expertise ligt in machines voor industriële pijpvoorbereiding. We zijn gespecialiseerd in roterende gereedschapsdraaibanken (RTL) die tegengesteld werken aan de traditionele gereedschapsdraaibanken: het werkstuk is vast en het gereedschap roteert. De ambitie om de problemen van onze klanten te identificeren en te analyseren en op basis daarvan een oplossing te bieden, is onze belangrijkste sleutel tot succes.
We leveren niet alleen een machine, maar een complete oplossing. Daarom kunnen onze standaardmachines worden aangepast aan de complexe eisen van onze klanten op het gebied van pijpvoorbereiding. Met behulp van onze marktkennis, ervaring, klantgerichte benadering en middelen hebben we met succes meer dan 400 pijpreparatiemachines ontworpen, geproduceerd en geleverd aan meer dan 40 landen.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top