Ik ben exposant
Wij maken jouw deelname “Easy”

Wij maken jouw deelname "Easy"

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook tijdens METAVAK producten en diensten aantrekkelijk en duidelijke te presenteren. Op deze manier kom jij snel in contact met prospects en klanten, zodat jij gemakkelijk zaken kan doen. Als exposant van METAVAK heb jij volledige focus op jouw doelen voor de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Wat kan jij verwachten van de service die Easyfairs jou als exposant biedt?

  • Evenementenhal Gorinchem is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van METAVAK. Als exposant wil jij zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens jouw beursdeelname en daar moet jij volle focus op hebben. Daarom neemt de organisatie van METAVAK zo veel mogelijk voor jou uit handen zodat jij kunt focussen op je doelstellingen. Daarvoor investeer jij in een deelname aan METAVAK.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door jou te ondersteunen door een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.
  • Jij maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar jouw deelname. Zij delen graag hun kennis om de waarde van jouw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om jouw stand nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen. De teamleden van Event Services helpen je voor, tijdens en na de beurs. Onder andere door middel van het standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.

Alle service-onderdelen op een rij

  • De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot jouw beschikking en helpen je graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.
  • Bij METAVAK krijg je als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, een bordje met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.
  • Tijdens jouw deelname kun jij samen met jouw relaties gratis gebruik maken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.
  • Voldoende parkeergelegenheid voor jou én jouw relaties op onze parkeerplaats.
  • Maak gebruik van de Visit Connect App.
  • Voorafgaand aan jouw deelname biedt de organisatie van METAVAK je verschillende middelen om jouw beursdeelname te promoten zodat jij de juiste doelgroep treft tijdens het event.
  • Gratis Uitnodigingsservice: 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor jouw klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.
Scroll naar top