Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Hoe de beurs te promoten

Hoe haalt u meer uit uw beursdeelname?

Om uw beursdeelname tot een succes te maken, is het belangrijk om deze aan (potentiële) relaties kenbaar te maken. Als exposant streven we samen met u naar een beursvloer vol kwalitatieve bezoekers en daarom bieden wij verschillende tools om uw deelname te promoten via diverse kanalen.

Marketingmaterialen

U kunt diverse marketingmaterialen vinden in My Easyfairs onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’ en vervolgens in het mapje ‘Marketingmateriaal’. Hier vindt u onder andere het beurslogo in verschillende formaten en een banner die u kunt gebruiken in zowel digitale als printmarketinguitingen. Zo kunt u uw deelname kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

Promotiepakket

Naast digitale promotiemiddelen ontvangt u ook een promotiepakket per post met uitnodigingen waarmee u uw relaties nogmaals kunt attenderen op uw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

Tip

Verwijs naar uw persoonlijke registratielink in My Easyfairs onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’ en vervolgens onder ‘Uitnodiging’ wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat. Zo kunnen bezoekers eenvoudig een gratis e-ticket aanvragen. U kunt deze link ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website om het nog eenvoudiger te maken voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen. Houd My Easyfairs dus goed in de gaten.

Scroll naar top