HAAL EXTRA RENDEMENT UIT JOUW BADGELEZER

Maak waardevolle leads van jouw bezoekers
Smart Badge Reader

Wat doet jouw badgelezer?

De badgelezer(s) die jij als exposant ontvangt tijdens jouw deelname maakt de bezoekerservaring nog beter. Met deze lezers verzamelen bezoekers op eenvoudige wijze informatie over jouw organisatie, producten en eventueel vacatures. Het aantal badgelezers dat jij ontvangt, is afhankelijk van het EasyGo pakket wat je hebt gekozen. De badgelezer verstuurt de informatie die je hebt geüpload in jouw My Easyfairs profiel. Hiermee behoud je zelf de regie over de informatie die jij deelt met bezoekers.

Hoe werkt het?

Bezoekers kunnen met hun badge (die zij bij het betreden van de beursvloer ontvangen) jouw badgelezer op de stand op eenvoudige wijze scannen. De dag na beurs ontvangen zij  jouw product- en bedrijfsinformatie (die jij hebt opgeladen via My Easyfairs) per mail.

Jouw voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig jouw bedrijfsinformatie

Bezoekers die je niet hebt gesproken ontvangen op simpele wijze jouw product- en bedrijfsinformatie via e-mail, door simpelweg jouw badgelezer te scannen met de badge die ze bij binnenkomst ontvangen.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat jouw bezoekers jouw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die jouw badgelezer met hun badge scannen, ontvangen jouw informatie digitaal. Die gegevens kunnen zij heel eenvoudig delen met collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Om optimaal leads te genereren combineer je het gebruik van jouw badgelezer met de Visit Connect app (beschikbaar vanaf GoLeads). Hiermee ben jij in de lead en scant je de badges van interessante bezoekers die jij hebt gesproken tijdens de beurs. In de app voeg je notities toe en plaats je opmerkingen om het opvolgen van gesprekken nog simpeler te maken. Stimuleer jouw bezoekers daarnaast om jouw badgelezer te scannen zodat je ook informatie kunt uitwisselen met bezoekers die je niet hebt gesproken. Als je GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvangt je de lijst met gegevens van de bezoekers die jouw badgelezer gescand hebben.

Vereenvoudig jouw opvolging na de beurs

Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvang je een lijst van de bezoekers die jouw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren..

Hoe werkt de Smartbadge?

"Zeer toegankelijk voor bezoekers & eenvoudig in gebruik."

Exposant, Transport & Logistics Antwerpen, België

"Geweldig systeem om onze impact te meten."

Exposant, Futurizz Madrid, Spanje

"De mogelijkheid om extra contacten te leggen, zelfs als het druk is op de stand."

Exposant, Transport & Logistics Antwerpen, België

Wat moet jij doen tijdens de beurs?

  1. Plaats de badgelezer op jouw stand: in het gezichtsveld van de bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? Wij staan voor je klaar!
  2. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee. Je hoeft deze dus niet te vervangen. 
  3. Breng de badgelezer terug op de laatste beursdag aan het einde van de dag.
  4. Als je GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Je kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.

Als je GoVisibility hebt, kun je nog altijd upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Indien je tijdig upgrade, kun je ook  profiteren van andere features, zoals de Visit Connect App.
N.B. De badgelezer die je huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Scroll naar top