Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Praktische informatie

Standhoudersbadges

U kunt uw standbemanning aanmelden via My Easyfairs, dit kan vanaf ongeveer vier weken voor aanvang van de beurs. Uw standbemanning ontvangt dan een bevestiging waarmee zij toegang krijgen tot de beursvloer. Als u wilt dat uw standbemanning blijft eten in het standhoudersrestaurant, dan is uw stand inclusief twee dinervouchers voor drie dagen. Deze vouchers kunt u afhalen bij de receptie. Extra dinervouchers kunt u bestellen via My Easyfairs.

My Easyfairs

Na uw inschrijving als exposant van METAVAK ontvangt u inloggegevens voor My Easyfairs. Via dit platform kunt u extra bestellingen plaatsen, zoals elektriciteit of meubels. Daarnaast vindt u hier uw standnummer en het exposantenhandboek met alle belangrijke standbouwinformatie en deadlines.

Parkeren

Als exposant ontvangt u standaard twee standhoudersbadges inclusief parkeerkaart voor de beursweek. Voor bezoekers en extra standbemanning is er een uitrijkaart beschikbaar tegen betaling.

Standbouwinformatie

Bij METAVAK is uw veiligheid onze hoogste prioriteit. We doen er alles aan om de veiligste plek te creëren om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. Uw gezondheid en welzijn staan bij ons voorop. Klik op onderstaande button voor de nieuwe richtlijnen en regels voor standbouwers.

Openingstijden

Dinsdag 1 oktober 2024 | 13:00 – 21:00 uur
Woensdag 2 oktober 2024 | 13:00 – 21:00 uur
Donderdag 3 oktober 2024 | 13:00 – 21:00 uur

Days
Hours
Minutes
Seconds
Scroll naar top