Het jaarlijkse vakevent voor metaalbewerkers

Bezoek METAVAK op 10, 11 en 12 oktober 2023 in Evenementenhal Gorinchem om de laatste ontwikkelingen en innovaties van de metaalindustrie te ontdekken en uw relaties te ontmoeten.

Professionals in de metaalbranche kunnen tijdens deze drie dagen in contact komen met fabrikanten, importeurs en groothandelaren die zich presenteren. U zult leveranciers van onder andere machines, software, automatiseringsoplossingen, gereedschappen en complementaire producten ontmoeten tijdens uw bezoek.

Bekijk hier waarom u METAVAK moet bezoeken!

Vanuit de organisatie zijn wij zeer goed uitgerust om een veilig en succesvol evenement te kunnen organiseren. Zo streven we samen naar een succesvolle vakbeurs! Klik op onderstaande button om te lezen wat dit voor jou betekenen.

Verbindingstechniek tijdens METAVAK

Innovatie en inspiratie

Op METAVAK worden actuele onderwerpen besproken in verschillende kennissessies in het kennistheater “Visit the future”. Met geclusterde onderwerpen, bent u hier aan het juiste adres om uw kennis te vergroten. 

Goed georganiseerde beurs met veel exposanten en veel technische updates.

Kwalitatief een goede beurs met veel verschillende leveranciers voor de metaalbranche.

Overzicht

Dankzij de gesegmenteerde plattegrond is de beurs overzichtelijk en bespaart u als bezoeker veel tijd: u kunt gericht op zoek gaan.

Kennistheater

Verrijk uw kennis in het centraal gelegen kennistheater “Visit the future”. Tijdens de beurs worden er verschillende sessies gehouden.

 

Locatie

Meer dan 70% van de metaalbewerkers is actief in de omgeving van Evenementenhal Gorinchem.

Scroll naar top