Het jaarlijkse vakevent voor metaalbewerkers

Wil jij de laatste ontwikkelingen en innovaties van de metaalindustrie ontdekken en jouw relaties ontmoeten? Bezoek dan METAVAK op 10, 11 en 12 oktober 2023 in Evenementenhal Gorinchem.  

Drie dagen lang presenteren fabrikanten, importeurs en groothandelaren zich aan professionals in de metaalbranche. Kom tijdens jouw bezoek in contact met leveranciers van onder andere machines, software, automatiseringsoplossingen, gereedschappen en complementaire producten.

Bekijk hier waarom jij METAVAK 2022 moet bezoeken!

Vanuit de organisatie zijn wij zeer goed uitgerust om een veilig en succesvol evenement te kunnen organiseren. Zo streven we samen naar een succesvolle vakbeurs! Klik op onderstaande button om te lezen wat dit voor jou betekenen.

Bekijk hier de sfeerimpressie van METAVAK 2021

Innovatie en inspiratie

Op METAVAK worden actuele onderwerpen besproken in verschillende kennissessies in het kennistheater “Visit the future”. Met geclusterde onderwerpen, ben je hier aan het juiste adres om jouw kennis te vergroten. 

Overzicht

Dankzij de gesegmenteerde plattegrond is de beurs overzichtelijk en bespaar jij als bezoeker veel tijd: je kunt gericht op zoek gaan.

Kennistheater

Verrijk je kennis in het centraal gelegen kennistheater “Visit the future”. Tijdens de beurs worden er verschillende sessies gehouden.


Locatie

Meer dan 70% van de metaalbewerkers is actief in de omgeving van Evenementenhal Gorinchem.

Goed georganiseerde beurs met veel exposanten en veel technische updates.

Bezoeker METAVAK 2019

Kwalitatief een goede beurs met veel verschillende leveranciers voor de metaalbranche.

Bezoeker METAVAK 2019
Scroll naar top