Bezoekers​
Waarom bezoeken?

Het grootste jaarlijkse vakevent voor metaalbewerkers

Wil jij de laatste ontwikkelingen en innovaties van de metaalindustrie ontdekken en jouw relaties ontmoeten? Bezoek dan METAVAK op 6, 7 en 8 oktober 2020 tussen 13:00 uur en 21:00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Dit jaar is METAVAK gecombineerd met Welding Week powered by NIL op Next Level. 

Drie dagen lang presenteren fabrikanten, importeurs en groothandelaren zich aan professionals in de metaalbranche. 
Kom tijdens jouw bezoek in contact met circa 230 leveranciers van onder andere machines, software, automatiseringsoplossingen, gereedschappen en complementaire producten.

Innovatie en inspiratie

Op METAVAK worden actuele onderwerpen besproken in verschillende kennissessies, workshops en ronde tafelsessies in het kennistheater “Visit the future”. Met geclusterde onderwerpen die bij elk segment op de beurs passen, ben je hier aan het juiste adres om jouw kennis te vergroten. 

Overzicht

Dankzij de gesegmenteerde plattegrond is de beurs overzichtelijk en bespaar jij als bezoeker veel tijd: je kunt gericht op zoek gaan.

Kennistheater

Verrijk je kennis in het centraal gelegen kennistheater “Visit the future”. Tijdens de beurs worden er verschillende sessies gehouden.


Locatie

Meer dan 70% van de metaalbewerkers is actief in de omgeving van Evenementenhal Gorinchem.

Goed georganiseerde beurs met veel exposanten en veel technische updates.

Bezoeker METAVAK 2019

Kwalitatief een goede beurs met veel verschillende leveranciers voor de metaalbranche.

Bezoeker METAVAK 2019
Scroll naar top