Het jaarlijkse vakevent voor metaalbewerkers

Wil jij de laatste ontwikkelingen en innovaties van de metaalindustrie ontdekken en jouw relaties ontmoeten? Bezoek dan METAVAK op 5, 6 en 7 oktober 2021 in Evenementenhal Gorinchem.  

Drie dagen lang presenteren fabrikanten, importeurs en groothandelaren zich aan professionals in de metaalbranche. Kom tijdens jouw bezoek in contact met leveranciers van onder andere machines, software, automatiseringsoplossingen, gereedschappen en complementaire producten.

 

 

                               Bekijk hier de aftermovie van METAVAK 2019.

Vanwege de corona-maatregelen zal deze editie iets anders verlopen dan gewend, zodat de gezondheid van bezoekers, exposanten en medewerkers geborgd blijft. Daarnaast gaat de organisatie er van uit dat een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid neemt. Zo streven we samen naar een succesvolle vakbeurs! Klik op onderstaande button om te lezen wat de maatregelen voor jou betekenen.

Innovatie en inspiratie

Op METAVAK worden actuele onderwerpen besproken in verschillende kennissessies in het kennistheater “Visit the future”. Met geclusterde onderwerpen, ben je hier aan het juiste adres om jouw kennis te vergroten. 

Overzicht

Dankzij de gesegmenteerde plattegrond is de beurs overzichtelijk en bespaar jij als bezoeker veel tijd: je kunt gericht op zoek gaan.

Kennistheater

Verrijk je kennis in het centraal gelegen kennistheater “Visit the future”. Tijdens de beurs worden er verschillende sessies gehouden.


Locatie

Meer dan 70% van de metaalbewerkers is actief in de omgeving van Evenementenhal Gorinchem.

Goed georganiseerde beurs met veel exposanten en veel technische updates.

Bezoeker METAVAK 2019

Kwalitatief een goede beurs met veel verschillende leveranciers voor de metaalbranche.

Bezoeker METAVAK 2019
Scroll naar top