Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Wie is de exposant

Wie is de exposant

Op METAVAK kunt u een uitgebreid platform vinden waar fabrikanten, importeurs, leveranciers en groothandelaren actief zijn in diverse segmenten van de metaalbranche. Of u nu op zoek bent naar machines, software, automatiseringsoplossingen, gereedschappen of andere complementaire producten en diensten, op METAVAK kunt u het allemaal vinden.

De exposanten bieden innovatieve en hoogwaardige producten en diensten aan die gericht zijn op het verbeteren van de productieprocessen en het optimaliseren van de bedrijfsresultaten. Zo kunt u bijvoorbeeld in contact komen met leveranciers van CNC-machines, lasersnijders, robotsystemen, CAD/CAM-software, meetinstrumenten en nog veel meer.

Daarnaast is METAVAK niet alleen een plek om te netwerken en nieuwe contacten te leggen, maar ook om kennis op te doen over de laatste ontwikkelingen en trends in de metaalindustrie. Tijdens het evenement worden diverse lezingen en seminars georganiseerd waarbij experts uit de branche hun kennis en ervaringen delen.

Kortom, METAVAK is dé plek waar u als professional in de metaalbranche moet zijn om geïnformeerd te worden over de nieuwste producten en diensten, kennis op te doen en nieuwe contacten te leggen die van waarde kunnen zijn voor de groei van uw bedrijf. Het is een unieke kans om te netwerken en de banden met leveranciers en klanten aan te halen. Aarzel niet en breng een bezoek aan METAVAK op 1, 2 en 3 oktober 2024 in Evenementenhal Gorinchem.

Aantal deelnemers

0

exposanten namen deel aan METAVAK 2023. 

Doel van deelname

Leads genereren
87%
De relatie met bestaande klanten versterken
65%
Imago versterken
58%
Netwerken
49%
Nieuwe producten/diensten presenteren
48%
Verkoop tijdens beurs
23%

Exposanten konden meerdere redenen aangeven, waardoor het totale percentage hoger is dan 100%. 

Sfeerimpressie

Scroll naar top