Nodig jouw relaties uit

Uw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van uw relaties via de uitnodigingsservice. De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan uw business. 

Deelname aan deze service is gemakkelijk. U uploadt uw relatielijst via My Easyfairs en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met uw bedrijfsnaam erop.

GRATIS UITNODIGINGEN VERSTUREN MET UW BEDRIJFSNAAM EROP!

65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

U LEVERT EEN BIJDRAGE AAN DE BEZOEKERSKWALITEIT

U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u veel invloed op wie u ontmoet.

U HOEFT ZELF NIET OM TE KIJKEN NAAR HET UITNODIGEN VAN UW RELATIES! EN ALLES IS AVG-PROOF!

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor u ontwikkeld waar u met één klik op de knop uw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd u tijd over en kut u uw beursdeelname optimaal voorbereiden.

GEGARANDEERD BEZOEK OP UW STAND!

Omdat u tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit uw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van uw bedrijf. U hebt de kans dat u deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-PROOF

Het delen van uw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Omdat wij u voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om uw relatielijsten aan te leveren, geven we u graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die u ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van METAVAK en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van u als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleent u ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van uw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en voldoen deze aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om uw relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van jouw bestaande en beoogde relaties.

Voor jou op een rij:

Scroll naar top