Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Nodig uw relaties uit

Nodig uw relaties uit

Wij bieden u de mogelijkheid om uw relaties kosteloos uit te
nodigen via onze uitnodigingsservice als u deelneemt aan de beurs. Deze service is een effectief marketinginstrument waarmee u kwalitatieve bezoekers naar de beurs kunt trekken die direct bijdragen aan uw bedrijf. U kunt eenvoudig gebruikmaken van de uitnodigingsservice door uw relatielijst te uploaden via My Easyfairs en wij zorgen voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met uw bedrijfsnaam erop.

GRATIS UITNODIGINGEN VERSTUREN MET UW BEDRIJFSNAAM EROP!

65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

U LEVERT EEN BIJDRAGE AAN DE BEZOEKERSKWALITEIT

U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u veel invloed op wie u ontmoet.

U HOEFT ZELF NIET OM TE KIJKEN NAAR HET UITNODIGEN VAN UW RELATIES! EN ALLES IS AVG-PROOF!

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor u ontwikkeld waar u met één klik op de knop uw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd u tijd over en kut u uw beursdeelname optimaal voorbereiden.

GEGARANDEERD BEZOEK OP UW STAND!

Omdat u tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit uw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van uw bedrijf. U hebt de kans dat u deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-PROOF

Door tientallen tot honderden uitnodigingen vanuit uw naam te versturen, vergroot u de kans dat ondernemers kennis nemen van uw bedrijf en aanzienlijk verhoogt u de kans dat u deze bedrijven op de beurs zult ontmoeten. Onze uitnodigingsservice is AVG-proof en veilig in gebruik. Wij gebruiken uw relatielijsten alleen voor het uitnodigen van uw relaties en delen deze gegevens niet voor andere doeleinden. Uw relatielijsten worden ontdubbeld en de organisatie die dit verzorgt, voldoet aan de AVG-wetgeving. Uw gegevens worden alleen verstrekt aan de mailinghandler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. Na de beurs worden de gegevens direct vernietigd, tenzij uw relaties toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.

Onze service op een rij:

Scroll naar top