Maak kennis met de Smart Badge technologie!

Tijdens METAVAK is het voor de bezoeker gemakkelijk om informatie te verzamelen. Met de “Smart Badge technologie” kan de bezoeker op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die ze bij binnenkomst ontvangen.

 

Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker een dag na beurs alle informatie van de gescande stands. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen. 

Dankzij de ‘’Smart Badge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met uw badge - Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid

2. U ontvangt een dag later op alle verzamelde exposanteninformatie

Jouw voordelen

Uw badge is uw virtuele draagtas tijdens uw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

U weet perfect welke stands je bezocht hebt. U ontvangt de volgende ochtend een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam - je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin u interesse hebt getoond.

U wisselt uw digitale visitekaartje uit met de exposanten die u bezocht hebt.

Scroll naar top