Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Waarom deelnemen

Waarom deelnemen?

Op 1, 2 en 3 oktober 2024 vindt de 19e editie van METAVAK plaats in Evenementenhal Gorinchem, het jaarlijkse vakevent voor de metaalindustrie. Presenteer uw producten en diensten aan de bezoekende ondernemers, inkopers, operators, (mede)beslissers en andere brancheprofessionals uit de metaalbranche. Zij komen naar de vakbeurs om de nieuwste industriële productietechnieken te ontdekken, om branchegenoten de hand te schudden, praktische kennis te vergaren en uiteraard om persoonlijk in te kopen. Afgelopen editie kwamen meer dan 5.650 vakprofessionals bij elkaar om het grootste jaarlijkse vakevent voor metaalbewerkers te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Maak gebruik van dit driedaagse contactmoment en zorg dat u erbij bent tijdens METAVAK 2024! 

Relaties versterken én uitbreiden

Tijdens de vakbeurs ontmoet u in drie dagen ruim 5.650 vakprofessionals uit de metaalindustrie. Het is het netwerkmoment om bestaande zakenpartners en nieuwe relaties te ontmoeten. 

Presenteer uw producten en deskundigheid

De manieren om uw organisatie te presenteren op de vakbeurs zijn talrijk. U kunt een standruimte huren, maar ook kunt u uw deelname versterken door deel te nemen aan demonstraties, lezingen of kennissessies. Voor exposanten uit lijm- en 3D-printsegment hebben wij speciaal themapleinen ingericht

themaroute werkgever van de toekomst

Veel bedrijven in de branche hebben een enorme uitdaging met het vinden van nieuwe medewerkers, met name technisch geschoolde medewerkers zijn lastig te vinden. Hier speelt de themaroute ‘Werkgever van de toekomst’ op in. Met deze route verbindt METAVAK het bedrijfsleven en het onderwijs.

Aftermovie METAVAK 2022

Lees wat de bezoekers van METAVAK 2022 vonden:

"Als je een overzichtelijke beurs wilt bezoeken met veel aanbod op het gebied van metaal en techniek; bezoek dan METAVAK"

"Prachtige overzichtelijke beurs waar je de nieuwste technologische ontwikkelingen kunt aanschouwen"

"Een erg interessante en gemoedelijke beurs waar je terecht kunt voor de nieuwste ontwikkeling op het gebied van diverse vakgebieden"

"Ben je werkzaam in de metaal en ben je bereid meer kennis op te doen? Dan is deze vakbeurs een must"

Scroll naar top