Waarom deelnemen


Op 4,5 en 6 oktober 2022 vindt de 17e editie van METAVAK plaats in Evenementenhal Gorinchem, het jaarlijkse vakevent voor de metaalindustrie. Presenteer jouw producten en diensten aan de bezoekende ondernemers, inkopers, operators, (mede)beslissers en andere brancheprofessionals uit de metaalbranche. Zij komen naar de vakbeurs om de nieuwste industriële productietechnieken te ontdekken, om branchegenoten de hand te schudden, praktische kennis te vergaren en uiteraard om persoonlijk in te kopen. Afgelopen editie kwamen meer dan 4300 vakprofessionals bij elkaar om het grootste jaarlijkse vakevent voor metaalbewerkers te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Maak gebruik van dit driedaagse contactmoment en zorg dat jij erbij bent tijdens METAVAK 2022! 

Vanuit de organisatie zijn wij zeer goed uitgerust om een veilig en succesvol evenement te kunnen organiseren. Zo streven we samen naar een succesvolle vakbeurs! Klik op onderstaande button om te lezen wat dit voor jou betekenen.

Relaties versterken én uitbreiden

Tijdens de vakbeurs ontmoet je in drie dagen ruim 7000 vakprofessionals uit de metaalindustrie. Het is het netwerkmoment om bestaande zakenpartners en nieuwe relaties te ontmoeten. 

Presenteer je producten en deskundigheid

De manieren om jouw organisatie te presenteren op de vakbeurs zijn talrijk. Je kunt een standruimte huren, maar ook kan je jouw deelname versterken door deel te nemen aan demonstraties, lezingen of kennissessies. Voor exposanten uit lijm- en 3D-printsegment hebben wij speciaal themapleinen ingericht

themaroute werkgever van de toekomst

Veel bedrijven in de branche hebben een enorme uitdaging met het vinden van nieuwe medewerkers, met name technisch geschoolde medewerkers zijn lastig te vinden. Hier speelt de themaroute ‘Werkgever van de toekomst’ op in. Met deze route verbindt METAVAK het bedrijfsleven en het onderwijs.

Aftermovie METAVAK 2021

Lees wat de bezoekers van METAVAK 2021 vonden:

"Als je een overzichtelijke beurs wilt bezoeken met veel aanbod op het gebied van metaal en techniek; bezoek dan METAVAK"

"Prachtige overzichtelijke beurs waar je de nieuwste technologische ontwikkelingen kunt aanschouwen"

"Een erg interessante en gemoedelijke beurs waar je terecht kunt voor de nieuwste ontwikkeling op het gebied van diverse vakgebieden"

"Ben je werkzaam in de metaal en ben je bereid meer kennis op te doen? Dan is deze vakbeurs een must"

Scroll naar top