Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Widenhorn toont nieuwste release AutoPOL en integratie mogelijkheden met andere systemen!

Widenhorn shows latest release AutoPOL and integration options with other systems!
Widenhorn BV

Widenhorn toont nieuwste release AutoPOL en integratie mogelijkheden met andere systemen!

Nieuwe release AutoPOL maakt kantbank optimaliseren mogelijk voor ieder maakbedrijf

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

AutoPOL, hét machineonafhankelijke offline programmeersysteem voor kantbanken, heeft sinds kort een nieuwe licentie structuur. Hiermee is een instapsysteem beschikbaar gekomen voor bedrijven met slechts 1 kantbank, zodat deze met een beperkte investering toch geoptimaliseerd kan worden.

De nieuwste release van AutoPOL bevat vele nieuwe mogelijkheden. Zo is de folie zijde nu door het gehele proces van AutoPOL zichtbaar. Dit maakt het voor de operators nog duidelijker hoe producten gehouden moeten worden als ze gekant worden. Daarbij is de aansturing van de Delem verder uitgebreid en wordt aan de controller vanuit de NC-code de folie zijde in het grafische proces getoond. Zo worden steeds meer fouten uitgesloten! AutoPOL biedt ook mogelijkheden om het hoekmeetsysteem automatisch, maar flexibel te programmeren.

Veel van de honderden plaatverwerkende klanten die Widenhorn ondersteund maken gebruik van meerdere systemen die ze dan ook nog gekoppeld of geïntegreerd willen hebben met externe systemen. Op dat vlak is het familiebedrijf gespecialiseerd. Veel klantspecifiek maatwerk en koppelingen worden in eigen beheer geschreven, zodat aanpassingen direct kunnen worden gedaan. Zo is een unieke koppeling gemaakt tussen AutoPOL en PROfirst. Losse of samenstelling 3D bestanden kunnen eerst automatisch worden geprogrammeerd voor de kantbanken. Vooraf is dan de maakbaarheid al getoetst en is de uitslag kloppend. Op basis van die gegevens kan dan automatisch een offerte worden gemaakt, waarbij materiaal type, dikte, aantal en extra bewerkingen als kanten, soevereinen direct worden overgenomen en gecalculeerd. De offerte hoeft enkel nog maar gemaild te worden en bij een akkoord staan alle productiegegevens klaar en kunnen de producten gecombineerd worden met andere orders. Verschillende machinemerken kunnen op deze manier met elkaar communiceren door middel van de gebruiksvriendelijke software. Zo wordt er echt efficiënt gebruik gemaakt van machines, mensen en materiaal!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top