Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Optimol Lubrication Nederland

Optimol Netherland BV

Optimol Lubrication Nederland

Over ons

Optimol Lubrication is uw expert in metaalbewerkingsvloeistoffen, smeermiddelen, vloeistofbeheer 4.0 oplossingen, automatische smeersystemen en verdeler van Castrol™ Industrial, Memolub®, Cogelsa® en Ottech® in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg.

Optimol Lubrication, met hoofdkantoor in Anderlecht (Brussel), België werd in 1971 opgericht. Met dochterondernemingen in Nederland (Barendrecht) en Frankrijk (Forbach) heeft de onderneming een workforce van inmiddels ruim veertig medewerkers.

Sinds haar oprichting is Optimol Lubrication gespecialiseerd in hoogwaardige performance smeermiddelen. Het begon allemaal als verdeler van de producten van het Duitse “Optimol Ölwerke Industrie”, “Molub-Alloy” en “Tribol”, waarna Optimol Lubrication, na de overname van deze bedrijven door Castrol™ in 1989, dankzij haar historische band, expertise en portfolio, verdeler voor Castrol™ Industrial in België, Luxemburg en Frankrijk werd.

Eind 2021 volgde een strategische uitbreiding naar Nederland, waarbij Optimol Lubrication haar expertise grondig verbreedde naar metaalbewerkingsvloeistoffen, reinigers en vloeistofmanagementsystemen.

Optimol Lubrication is sinds het begin van de jaren negentig verdeler van automatische smeersystemen van het merk Memolub®, dat wereldwijd bekend staat om haar efficiënte en robuuste hightech oplossingen.

Optimol Lubrication heeft een logistiek centrum met eigen voorraad van waaruit het haar afnemers in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk onmiddellijk kan bevoorraden.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top