Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

OPTIMOL LUBRICATION ZET INNOVATIES VAN CASTROL INDUSTRIAL EN MEMOLUB CENTRAAL TIJDENS METAVAK 2022.

OPTIMOL LUBRICATION ZET INNOVATIES VAN CASTROL INDUSTRIAL EN MEMOLUB CENTRAAL TIJDENS METAVAK 2022.
Optimol Netherland BV

OPTIMOL LUBRICATION ZET INNOVATIES VAN CASTROL INDUSTRIAL EN MEMOLUB CENTRAAL TIJDENS METAVAK 2022.

Bij Optimol Lubrication staan tijdens Metavak 2022 efficiënte totaaloplossingen centraal op het gebied van verspaningsvloeistoffen, vloeistofbeheer en ‑optimalisatie, industriële reinigers, (high-performance) smeermiddelen en automatische smeersystemen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De nieuwe generatie Castrol™ Hysol- en Alusol-XBB metaalbewerkingsvloeistoffen zijn speciaal ontwikkeld voor het bewerken van respectievelijk roestgevoelige materialen en (hightech) aluminiumsoorten. Met name bij het verspanen van ferrolegeringen kunnen kostbare problemen optreden. De Castrol™ XBB-vloeistoftechnologie is hier adequaat tegen gewapend, wat zich heeft vertaald in breed inzetbare vloeistoffen met ingebouwde pH-bewaker die geen boorzuur of biocide bevatten en vooral uiterst stabiel zijn. Dit zelfs bij het bewerken van ‘lastige’ metaallegeringen. Door de hoge stabiliteit dient er minder vloeistof te worden bijgevuld, blijven producten en machines schoner en wordt de gereedschapstandtijd verhoogd bij een betere oppervlakte-afwerking.

Voor een ultieme oppervlakte-afwerking completeert Castrol™ de XBB reeks met Techniclean, een ruim assortiment cleantechreinigers. De nieuwe Castrol™ Techniclean 80 en 90 XBC reinigingsvloeistoffen komenbij deze (extra) reiniging optimaal tot hun recht. Beide zijn uitstekend toepasbaar in geautomatiseerde reinigingssystemen en mens-en milieuvriendelijk. De gebruikte reinigingsvloeistof kan bovendien worden hergebruikt om daarmee nieuwe bewerkingsemulsiesop basis van Alusol XBB of Hysol XBB aan te maken.

MEMOLUB AUTOMATISCHE SMEERSYSTEMEN

Memolub®, dat wereldwijd bekend staat om zijn innovatieve, robuuste, hightech automatische smeersystemen presenteert op de TechniShow de laatste toevoeging aan het Memolub-productgamma: Memolub® VISIO, een belangrijke stap richting een volledig ‘Industrie 4.0’ automatisch smeersysteem.

Elk Memolub® VISIO smeersysteem is uitgerust met een 25 bar hogedrukpomp, operationele monitoring tools en een eenvoudig verwisselbare en herbruikbare cartridge met smeermiddel. Als kers op de taart kan er dankzij een ingebouwd visueel feedback systeem in één oogopslag worden gezien of de Memolub® VISIO in optimale omstandigheden functioneert en wanneer de cartridge met smeermiddel moet worden vervangen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top