Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Maatregelen voor bezoekers

COVID-19 maatregelen voor bezoekers

Onze locatie wordt door de lokale autoriteiten gezien als zogeheten doorstroomlocatie. Hierdoor geldt er geen maximale groepsgrootte en hebben wij groen licht gekregen om onze activiteiten conform de richtlijnen door te laten gaan. We zijn blij dat we jou weer mogen ontvangen. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen. Tevens sloot Easyfairs een partnership met SGS, wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, om de veiligheid van aanwezigen te waarborgen.

Voorafgaand aan jouw bezoek

Voorafgaand aan jouw bezoek nemen wij de volgende maatregelen in acht:

Online registratie

Registreer je voor elk event, registratie op het event is niet langer mogelijk. Je kunt de bevestigingsmail met jouw toegangscode uitprinten of meebrengen op je smartphone. Jouw barcode zal gescand worden bij één van de (touchless) scanning balies.

Voel jij je ziek, blijf dan thuis

Hoe graag we jou ook willen verwelkomen op onze events, wij vragen je om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien jij je ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts – blijf dan a.u.b. thuis.

REGISTRATIE VIA TIJDSLOT

Voor bepaalde events zal je tijdens de registratie of tijdens de aankoop van jouw ticket een specifiek tijdslot voor jouw bezoek moeten kiezen. Enkel op die manier kunnen de social distancing regels gerespecteerd worden.

Online voorbereiding

Via de website van onze events kun jij jouw bezoek zo efficiënt mogelijk voorbereiden. Je kunt de exposantenlijst en het content programma raadplegen en vooraf inplannen welke bedrijven en producten je wilt zien en welke kennissessies je wilt volgen.

Tijdens jouw bezoek

Tijdens jouw bezoek nemen wij de volgende maatregelen in acht:

Social distancing

Wij vragen je vriendelijk om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

Vermijd fysiek contact

Er mag geen lichamelijk contact zijn bij de begroeting: geen handen geven en niet kussen.

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal mensen aanwezig in de hallen monitoren, in lijn met de richtlijnen van de lokale overheid.

Desinfectie

Tijdens onze events zullen oppervlaktes gereinigd worden met ontsmettingsmiddel. De meest aangeraakte oppervlaktes zullen regelmatig gedesinfecteerd worden. De sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen.

Handhygiëne

Desinfecterende handgel zal overal op het event en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn. Ontsmet jouw handen regelmatig!

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel betalingen via pinpas of creditcard in onze Easyfairs eventlocaties.

Looplijnen

Indien gangpaden voldoende breed zijn om bezoekers in beide richtingen toe te laten, vragen wij jou de looplijnen te respecteren die de looprichting aangeven.

Eten & drinken

Zoals je van ons gewend bent, zal er voldoende eten en drinken verkrijgbaar zijn in onze hallen en op onze events. Wij verzoeken je vriendelijk om voor het eten en drinken de handdesinfectiemiddelen te gebruiken die beschikbaar zijn bij horecapunten.

Plexiglas schermen

Er worden plexiglas schermen geplaatst bij infopunten, cateringpunten en alle andere balies die bemand zijn tijdens het event.


Maximum capaciteit in conferentiezalen

In conferentiezalen zal er steeds een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen in acht genomen worden. Dit betekent dat de capaciteit per zaal beperkt is, dus kom op tijd.

Smart Badge contactloze technologie

Onze Smart Badge technologie is niet alleen handig, het is ook een heel veilige manier om onze events te bezoeken. Via jouw badge kun je elektronisch product- en bedrijfsinformatie opvragen, zonder enig fysiek contact.

Alle informatie kun je in de flyer nog eens nalezen

Scroll naar top