Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

247TailorSteel bouwt nieuwe fabriek in België

247TailorSteel bouwt nieuwe fabriek in België
247Tailorsteel B.V.

247TailorSteel bouwt nieuwe fabriek in België

247TailorSteel gaat haar activiteiten in Europa verder uitbreiden. Vanaf najaar 2023 zal de vijfde vestiging van het bedrijf geopend worden in het Belgische Hooglede.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

247TailorSteel zal haar activiteiten in Europa verder uitbreiden. Het is nog minder dan een jaar geleden dat 247TailorSteel de bouw van zijn vierde fabriek heeft aangekondigd. Deze zal in september 2022 volledig operationeel zijn. Vandaag kondigt het bedrijf de bouw van de eerste productiefaciliteit in België aan, de vijfde in totaal.

De nieuwe productiefaciliteit wordt gebouwd in Hooglede, nabij Roeselare en zal initieel een capaciteit van vier lasersnijmachines, drie buislasers en vier kantbanken hebben. De fabriek beslaat 17.000 m2 op een terrein van ruim 30.000 m2 en zal uiteindelijk aan 250 medewerkers werk bieden. Gefaseerd zal het machinepark in Hooglede groeien naar twaalf lasersnijmachines, tien buislasers en twaalf kantbanken. De bouw start naar verwachting in de tweede helft van 2022 en is in het najaar van 2023 volledig in gebruik.

Deze stap draagt bij aan onze groeiambitie en versterkt ons merk en onze positie in de markt. Hierdoor verstevigen we onze lokale aanwezigheid en komt ons doel om klanten binnen een straal van 200 kilometer te bedienen steeds dichterbij. Dankzij de opening van deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten in België en Noord-Frankrijk nog meer gemak bieden en onze producten van hoge kwaliteit nog sneller leveren. Dankzij ons Sophia® portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online hun bestellingen plaatsen, in één minuut een offerte ontvangen en hun product binnen 48 uur geleverd krijgen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top