Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

54U Media BV

54U Media BV

54U Media BV

Over ons

54U Media (spreek uit als five for you media) in Apeldoorn, is dé uitgever van vakbladen en websites in de metaal. Het maken en verspreiden van MetaalNieuws is onze voornaamste activiteit. Maar 54U Media doet meer, zeker nu de markt veel meer vraagt dan een papieren krant: we creëren content, schieten video’s, maken brochures op en zorgen voor bereik op social media kanalen.
Oftewel: we hebben alle mogelijkheden in huis om bedrijven te helpen hun potentiële klanten in de metaalsector te bereiken.

De 5 in de bedrijfsnaam staat voor de vijf oprichters, die samen eigenaar zijn 54U Media BV. Dat zijn Harold Draaijer, Vincent Span, Eric Weustink, Rijnier van Kesteren en Ingrid Schaake. Zij waren alle vijf werkzaam bij Uitgeverij de Ruygt en hebben dit bedrijf op 1 september 2011 overgenomen van Peter de Ruygt.

Er is in 2021 dus sprake van een dubbel jubileum; niet alleen viert MetaalNieuws het 20-jarig bestaan, tevens bestaat 54U Media 10 jaar.

54U Media is tegenwoordig een full-service mediabedrijf, dat actief is in de markt voor de technische industrie in Nederland, met name de metaalbewerkende en metaalverwerkende industrie. De (print) uitgave van het vakblad MetaalNieuws vormt samen met bijbehorende website de basis van onze uitgeverij.

In de loop der jaren heeft 54U Media zich ontwikkeld van de uitgever van een eens per veertien dagen verschijnend vakblad tot een moderne multimediale uitgeverij, die volop oog heeft voor de digitale ontwikkelingen en een vaste plek heeft veroverd in de metaalbranche, maar ook daar buiten. Onze belangrijkste titels zijn MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws, en VerspaningsNieuws.

54U Media is een dienstverlenende, servicegerichte organisatie, die dicht bij de klant staat. Wij hechten veel waarde aan een goed persoonlijk contact. Onze kleine ploeg vormt een goed ingespeeld team, waarbinnen iedereen zijn eigen taken heeft. Zo kunnen we snel en efficiënt heel wat werk verzetten en veel productie draaien.

Jarenlang was het werk van een uitgeverij vrij overzichtelijk: we verkochten advertenties, zorgden voor kopij (teksten en foto’s) en maakten die op in een krant. Die lieten we vervolgens drukken en bezorgen. Maar zo eenvoudig is het al lang niet meer.

Naast de krant zijn er veel meer mogelijkheden om te communiceren met de metaalindustrie. Je wilt tegenwoordig digitaal met je informatie op de mobiele telefoon of de laptop van de metaalondernemer terecht komen. Niet alleen met teksten, maar steeds vaker ook met bewegend beeld. Er zijn andere behoeftes ontstaan dan advertenties in onze vakbladen.

54U Media biedt tal van mogelijkheden om in de behoefte te voorzien en kan daarbij bogen op heel veel kennis en contacten in de markt.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top