Prima Power Benelux

Prima Power Benelux

Over ons

Prima Power Leveringsprogramma
Ons uitgebreide leveringsprogramma aan plaatbewerkingsmachines en –systemen omvat alle stappen binnen de plaatbewerking:
– laser snijden
– laser lassen
– lasercladden
– ponsen
– gecombineerde pons-hoekschaar
– pons-lasersnijmachines
– afkantpersen
– zwenkbuigen volautomatisch inclusief de automatisering en software.
Prima Power onze missie
De manier waarop we werken kan kort worden omschreven aan de hand van een aantal basiswaarden. Deze waarden zijn de redenen waarom duizenden klanten in meer dan 70 landen, in de loop van vele jaren, ons hun vertrouwen hebben gegeven.
Technologie & innovatie
Geavanceerde technologie is fascinerend, wij zijn trots hoe gebruikers daarvan kunnen profiteren. Oplossingen evolueren door innovaties, die we vastbesloten willen blijven ontwikkelen.
Passie & toewijding
Onze klanten werken met hart en ziel, en dat doen wij ook. Dit betekent werken met passie. Wij zijn ervan overtuigd dat enkel met enthousiasme en inzet de beste resultaten worden bereikt.
Dialoog & oplossing
Wij luisteren en we spreken. Wij analyseren de behoeften en brengen oplossingen die het best beantwoorden aan de vragen van de klanten. Hiervoor gebruiken we ons gamma aan producten en diensten, dat het meest uitgebreide is in de markt.
Sociaal & verantwoordelijkheid voor het milieu
Wij geloven in lange termijn, verantwoordelijke, eerlijke en transparante relaties met onze werknemers, klanten, partners, aandeelhouders en de gemeenschap. Zo willen wij zaken doen. Als onderdeel van deze verbintenis bieden wij oplossingen die de productiviteit en duurzaamheid combineren – Groene Middelen voor productie.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top