Uitgelicht

Mede dankzij onze exposanten zetten wij ook dit jaar een mooie vakbeurs neer. In deze tijden is verbinding meer dan ooit het sleutelwoord om te netwerken, kennis te verbreden, leads te genereren en zaken te doen Die verbinding creëren wij met en tijdens METAVAK 2021. In deze rubriek geven wij een kijkje achter de schermen bij onze exposanten en de organisatie.

Cellro BV

Elise de Koning
Elise de Koning, Marketingmanager Cellro BV.

Valk Welding

Peter Haspels, Salesmanager Valk Welding
Elise de Koning
Marketingmanager Elise de Koning vertelt je meer over Cellro BV en haar verwachtingen van METAVAK 2020

 

“metavak is Een mooie gelegenheid om in gesprek te komen met bestaande en toekomstige gebruikers.”

Wat doet Cellro BV?
Cellro BV is een Nederlandse fabrikant van robot beladingssystemen voor de verspanende industrie. Met een Europees netwerk van veelal machine-merkdealers die dichtbij de klanten, sales en service verlenen. Cellro is een kennis gedreven organisatie met veel aandacht voor product- en softwareontwikkeling.

Welke dromen, wensen, ambities hebben jullie voor de toekomst?
Mede door de recente ontwikkelingen ziet Cellro de vraag voor meer lokale productie toenemen. Dichtbij huis en toch concurrerende productie is een belangrijke pijler in de toekomst van de verspanende industrie. Net zoals de behoefte aan intuïtief gebruik van software-, organisatie em planningprogramma’s. Waardoor productie effectiever, gestroomlijnder verloopt en er met een hogere kwaliteitsstandaard geleverd kan worden. 

Welk effect heeft de corona-uitbraak en de getroffen maatregelen op jullieorganisatie en hoe gaan jullie hier mee om?
COVID-19 ziet Cellro terug in o.a. terugval van aanvragen en hogere inspanning om lopende trajecten succesvol af te ronden.Deze tijd is gebruikt om kennis die in 15 jaar ervaring is opgebouwd te bundelen, documenteren en voor de eindgebruiker inzichtelijk te maken. Zodat de drempel voor elk verspanend bedrijf zo laag mogelijk is om te starten met automatiseren. Ook is deze tijd gebruikt om de standaardisatie van de productlijn op het volgende niveau te brengen, evenals het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten.

Wat vind je van de opzet van METAVAK i.c.m. Welding Week powered by NIL?
Het is nog onzeker hoe de opzet er precies uit gaat zien.Cellro waardeert de vorm van samenwerking en overleg om tot een mooi concept te komen dat heeft vertrouwen dat ondanks uitdagende omstandigheden er veel mogelijk is om de industrie te bereiken.

Welke verwachtingen heb je van deze editie van METAVAK i.c.m. Welding Week powered by NIL?
Na het missen van een aantal vakbeurzen verwacht Cellro dat METAVAK wel eens bijzonder goed bezocht kan gaan worden. Een lokale vakbeurs met een divers aanbod is een combinatie die elkaar versterkt voor de Nederlandse markt.

Waarom is deelname aan  METAVAK i.c.m. Welding Week powered by NIL voor jullie bedrijf belangrijk? 
Nederland blijft de thuismarkt die-ondanks dat deze niet enorm groot is- wel een belangrijke basis vormt van markt en klant ontwikkeling. Vakbeurzen zoals METAVAK zijn een mooie gelegenheid om in gesprek te komen met bestaande en toekomstige gebruikers.

Meer weten over Cellro of ben je benieuwd naar welke organisaties nog meer deelnemen? Klik hier. 

Bekijk hier de website van Cellro BV. 

Peter Haspels
Salesmanager Peter Haspels vertelt je meer over Valk Welding en zijn verwachtingen van METAVAK 2020

 

“We hopen op de beurs veel nieuwe bedrijven te ontmoeten en hen enthousiast te maken voor ons bedrijf en onze technieken.”

Wat doet Valk Welding?
Valk Welding is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van Flexibele automatiseringsoplossingen voor de lastechniek We zijn een Nederlands familie bedrijf en bestaan al bijna 60 jaar. Valk Welding telt inmiddels 4 vestiging in Nederland, Tsjechië, Denemarken en Frankrijk waarvan de Nederlandse de hoofd- en grootste vestiging is. In totaal werken er bij Valk Welding 160 mensen verspreid over de verschillende vestigingen.

Onze klanten zijn bedrijven in de metaal die kunnen variëren van een kleine familiebedrijf tot een wereldwijd opererend concern.

Welke dromen, wensen, ambities hebben jullie voor de toekomst?
Onze eerste en belangrijkste doel en ambitie is om samen met onze klanten te komen tot het leveren van een robot-lassysteem, dat naar volle tevredenheid van beide partijen functioneert. Dit stelt onze klant in staat te groeien met zijn productie en helpt zijn kwaliteit te waarborgen. Dat stelt ons in staat onze naam uit te bouwen en te groeien met ons bedrijf.

Welk effect heeft de corona-uitbraak en de getroffen maatregelen op jullie organisatie en hoe gaan jullie hier mee om?
Robotinstallaties zijn zeker conjunctuur gevoelig en in een onzekere tijd worden dergelijke investeringen vaak als eerste uitgesteld. Ook wij hebben dat gemerkt. Maar aangezien Valk Welding ook een grote speler is in het leveren van verbruiksproducten zoals lasdraad kunnen we altijd onze risico’s spreiden. Gelukkig is de markt zich in hoog tempo aan het herstellen en hopen we ook met de verkoop van robotinstallaties weer snel op het niveau te zitten van voor de coronacrisis.

Wat vind je van de opzet van METAVAK i.c.m. Welding Week powered by NIL?
Een prima combinatie. De naam Welding Week is een bekende en gerespecteerde naam in de lastechniek en geeft aan dat er op de beurs specifiek aandacht is voor deze markt.

Welke verwachtingen heb je van deze editie van METAVAK i.c.m. Welding Week powered by NIL?
Aangezien het voor 2020 de eerste grote beurs is in Nederland die gehouden wordt hebben we er hoge verwachtingen van. We gaan er van uit dat veel mensen deze kans zullen aanpakken om opnieuw weer eens een beurs te bezoeken.

Waarom is deelname aan  METAVAK i.c.m. Welding Week powered by NIL voor jullie bedrijf belangrijk?
Gezien het feit dat we door de coronacrisis een aantal maanden achter de rug hebben waarin de verkoop beduidend lager lag dan normaal ligt nu alle aandacht binnen onze organisatie op de verkoop en zijn we hard op zoek naar nieuwe leads. We hopen daarom op de beurs weer veel nieuwe bedrijven te ontmoeten en hen enthousiast te maken voor ons bedrijf en onze technieken.

Meer weten over Valk Welding of ben je benieuwd naar welke organisaties nog meer deelnemen? Klik hier. 

Scroll naar top