Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Kennisprogramma 4 oktober – Slim leren

Dinsdag 4 oktober | Slim leren

Slim leren staat in het teken van jonge technici. Aankomende technici, het (v)mbo en hbo bezoeken de beursvloer. Ze zijn nieuwsgierig naar nieuwe technologische ontwikkelingen. Benieuwd naar waar ze straks kunnen gaan werken.

Sommigen studenten zijn op zoek naar stageplaatsen of afstudeeropdrachten bij technische bedrijven. Hier ligt een grote kans voor standhouders op de beursvloer om in contact te komen met hun toekomstige medewerkers. Slim dus!

Geen standhouder, maar beursbezoeker? Kom dan naar het directeurendiner, waar je aan tafel schuift met technische studenten van de Hogeschool Rotterdam. Zij vertellen je meer over hun studie, de stageplaats of onderzoeksopdracht die zij zoeken. Let op! Directeurendiner wordt georganiseerd door Metaalunie en staat alleen open voor directeuren c.q. management van mkb maakbedrijven (geen detacheerders e.d.)

15:30 - 16:30 uur

Timon Jongkind

Timon Jongkind, Innovatiemanager Duurzaamheidsfabriek

Hoe veelzijdig is de lasrobot?

Lasrobots, een veelbelovende toepassing waar we graag gebruik van maken. Maar binnen welk deel van de productie kan ik een lasrobot inzetten? Hoe bereid ik mijn organisatie voor en hoe neem ik mijn medewerkers mee? Zijn mijn mensen wel goed opgeleid, hoe ziet het programmeren er in de toekomst uit? En hoe zorg ik ervoor dat de robot échte meerwaarde biedt? Dit leggen we je in deze sessie uit.

Interessant voor: Directie, Technische Management, HR-management,

duurzaamheidsfabriek

16:30 - 17:30 uur

Mark Bruijnen

Mark Bruijnen, Coördinator MKBdoet RoboHouse

Minder praten, sneller leren met MKB doet

Inzichten uit 6 maanden MKBdoet, het innovatie programma robotica waarin ondernemende vakmensen op gang geholpen worden met een unieke combinatie van denken en doen. Kom zelf in actie via praktische kennis en concrete voorbeelden van andere vakmensen.

Interessant voor: Vakmensen uit het midden- en kleinbedrijf

robohouse

17:30 - 18:30 uur

Joyce van Dijk

Joyce van Dijk, Adviseur oZone, A+O Metalektro / oZone

17:30 - 18:30 uur

richard baars

Richard Baars, Business Development, Ventil Test Equipment

Nog beter in je vak met oZone!

Vandaag maak jij kennis met oZone! In oZone, een online leeromgeving voor medewerkers in de techniek, kunnen bedrijven kennis afnemen en zelf kennis delen. Hoe krijgen jouw medewerkers de motivatie om iets te leren? Hoe kan het aanbieden en delen van kennis jou helpen met het behouden van personeel, het aantrekken van personeel en het efficiënter inzetten van je huidige personeel? Wij nemen je mee in het leren van de toekomst.

Interessant voor: Medewerkers in de techniek

ozone

18:45 - 19:15 uur

bert heijenk

Bert Heijenk, productmanager meten en GPS, STODT

Wereldwijd vergelijkbare meetresultaten door middel van AUKOM opleidingen.

De AUKOM opleidingen vormen de basis voor het verminderen van tijd en kosten door wereldwijd vergelijkbare meetresultaten. Deze opleidingen zijn de industriestandaard in de productie meettechnologie.

Scroll naar top