“Na ruim anderhalf jaar stilstand kan ik niet wachten om in oktober die enerverende beursvibe weer te voelen…”

Hallo allemaal, aangenaam kennis te maken! Ik ben Robin Vissers en werk momenteel al 5,5 jaar met plezier bij Easyfairs als Event Marketeer. Oorspronkelijk begon ik bij Evenementenhal alvorens we werden overgenomen door onze Belgische internationale zus Easyfairs. Dit voelde in beginsel een flinke stap, maar ik spreek voor mij en mijn collega’s als ik zeg dat we hier alleen maar een sterkere organisatie door zijn geworden met interessantere beurzen.

Met een flinke professionaliseringsslag werden we plotsklaps een marketinggedreven organisatie met platformen en ondersteunende systemen die echt toegevoegde waarde leveren voor onze exposanten en bezoekers. Momenteel focus ik me op het ontwikkelen van partnerships met kennispartijen en keyspelers uit de markt voor interessante content en houd ik me bezig met visie en strategie voor de toekomst. Erg leuk dus om mijn ei kwijt te kunnen in deze afwisselende functie.

Na ruim anderhalf jaar stilstand kan ik niet wachten om in oktober die enerverende beursvibe weer te voelen en de bijbehorende spanning en adrenaline te ervaren. Drie dagen lang knallen, bezoekersaantallen monitoren, bijsturen waar kan, adhoc zaken oplossen en vooral genieten van alle contacten met exposanten, bezoekers, kennis- en mediapartners. Om vervolgens de laatste beursdag samen met een moe maar voldaan team af te sluiten met een lekker wijntje. Dat is waar we het allemaal voor doen!

Graag ontmoet ik jullie in oktober. Het kopje koffie staat voor u klaar!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top