Ik ben heel blij dat ik hier mijn steentje aan bij mag dragen als nieuwe accountmanager van METAVAK.

Vanaf 30 juni zijn evenementen met 100% toegangscapaciteit mogelijk én ook de 1,5 meter kan worden losgelaten bij gebruik van toegangstesten of een herstel- of vaccinatiebewijs. Dat was nog eens goed nieuws afgelopen vrijdag!  

Mijn naam is Carly Crezee en ik ben sinds mei werkzaam bij Easyfairs. Bovenstaande was een hot topic in meerdere app groups! Berichtjes zoals; “HET GAAT DOOR” Vlogen om mijn oren. Er staat

een hele mooie zomer op ons te wachten. Iedereen staat te popelen om elkaar weer te zien, maar vooral om elkaar weer tegen te komen.

Ik ben heel blij dat ik hier mijn steentje aan bij mag dragen als nieuwe accountmanager van METAVAK. Ondanks dat de metaalbranche nieuw voor mij is, kan ik niet wachten om alle ins en outs over de branche te weten te komen.

Als ik tijdens een gesprek laat vallen dat ik nieuw ben, wordt er met veel trots over de producten en diensten gepraat. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk, wat ik heel leuk vind. Ik kan daarom niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten 5,6 & 7 oktober op METAVAK! Tot dan!!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top