“Eindelijk mogen de deuren weer open”

De eerste stap om de samenleving weer te openen is gezet. Volgens het openingsplan van de overheid mogen aan het einde van deze maand de doorstroomlocaties open. Een maand later de culturele instellingen en vanaf de zomer mogen er weer evenementen plaatsvinden. Yes, eindelijk mogen onze deuren weer open!

Mijn naam is Esther Rodenburg en ik ben inmiddels 7 jaar werkzaam bij Easyfairs / Evenementenhal als accountmanager. Sinds april gaan we weer één dag in de week naar kantoor. Door het zien van de lege parkeerplaats, het lege kantoor en de lege stille hal realiseer ik me hoezeer ik de ‘beursvibe’ mis. De bedrijvigheid, het menselijk contact, de beursvloer als platform om zaken te doen. Dat faciliteren wij op een laagdrempelige manier en daar ben ik trots op.

In de gesprekken met exposanten en bezoekers merk ik steeds meer dat de behoefte naar persoonlijk contact stijgt. We willen weer gesprekken voeren met bestaande relaties, machines zien draaien en ‘toevallige ontmoetingen’ hebben. In oktober is het eindelijk zover voor de metaalbranche.

Kunnen we weer terug naar het oude normaal of moeten we naar het nieuwe normaal? Links- of rechtsom doen wij er alles aan om succesvolle en veilige beurzen te organiseren waar jullie weer live in contact kunnen komen met huidige en potentiële klanten. We hebben een SGS certificaat dat onze organisatie ‘coronavriendelijk’ bestempeld. Daarnaast is er nauw contact met de veiligheidsregio waarmee we verschillende uitvoerplannen hebben opgesteld. Kortom; wij faciliteren veilig face2face zaken doen.

Ik kijk er reikhalzend naar uit om de metaalsector in levende lijve te ontmoeten tijdens METAVAK komende 5,6 & 7 oktober. De koffie staat klaar!

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top