Evenementenhal Gorinchem– Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

METAVAK vindt gelijktijdig plaats met Welding Week

METAVAK vindt gelijktijdig plaats met Welding Week

Na een aantal jaar zonder events, zal op 4, 5 & 6 oktober 2022 eindelijk weer een nieuwe editie van METAVAK plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem. Dit is hét nationale vakevent en dé ontmoetingsplaats voor de metaalbranche. Fabrikanten, importeurs, leveranciers en groothandelaren van industriële productietechnieken en complementaire producten en diensten presenteren hier de nieuwste oplossingen. Welding Week is hét evenement voor verbindingstechnieken, als lassen, lijmen en snijden. Deze twee evenementen vinden gelijktijdig plaats.

 

Wederom is het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) weer de officiële beurspartner van Welding Week. Naast hoofdkennispartner van ons vrij toegankelijke kennisprogramma met lezingen door professionals uit het veld, zal NIL ook het welbekende NIL|BIL Lassysmposium organiseren. Het symposium zal dit jaar plaatsvinden op het volledig vernieuwde congrescentrum, Next Level, van Evenementenhal Gorinchem. NIL: “Niet alleen zijn we erg enthousiast dat de beurs weer kan plaatsvinden, we zijn er ook van overtuigd dat dit de meest succesvolle editie tot nu toe gaat worden! Op dit moment zijn we druk bezig met het zetten van de laatste puntjes op de i van het programma. Het gaan inspirerende dagen worden!”

 

Hou vooral de websites en social media van Welding Week en het NIL goed in de gaten voor meer informatie over de beurs en het NIL|BIL Lassymposium.

Welding Week 2022

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Metavak? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top