Webinar productieproces optimaliseren met schuur- en slijpmiddelen
Metaaltechniek handelsonderneming B.V.

Webinar productieproces optimaliseren met schuur- en slijpmiddelen

Metaaltechniek steekt het advies op de werkvloer altijd in vanuit snelheid van werken. Daarom hebben wij tijdens Corona twee webinars gegevens om geïnteresseerden verder helpen. Eén over gebruik van Scotch Brite producten en één over ontbraammachines.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kennisoverdracht over het juiste gebruik van onze producten is onze belangrijkste toegevoegde waarde. Wij willen graag de beste technische groothandel zijn op ons gebied en aan die missie werken we elke dag, ook toen we in Corona-tijd minder bij onze klanten op bezoek konden.

We zijn gestart met het maken van webinars op een manier die we bij een andere groothandel nog niet hebben gezien. Dynamisch, onafhankelijk, technisch goed uitgevoerd qua beeld en geluid, gewoon interessant om naar te kijken. Drie kwartier is zo voorbij als het maar boeiend en leerzaam is.

Ons eerste webinar betrof Scotch Brite producten die veel gebruikt worden bij afwerking van RVS producten. Bijvoorbeeld binnenhoeklassen afwerken, lasverkleuring verwijderen, producten van walshuid of roest ontdoen… hoe doe je dat snel. Kunnen er stappen overgeslagen, welk toerental moet ik gebruiken. Dit en meer kwam aan bod tijdens ons eerste webinar.

In juni hebben we samen Met Q-fin ons tweede webinar gehouden. Dit was vooral voor staalverwerkers. De kwaliteitseisen worden in deze branche steeds hoger. Een radius van twee of drie is geen uitzondering. Welke

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top