Welding fume extraction, ventilation and air exchange for KSP Metaal
Lutec Luchttechniek B.V.

Lasrookafzuiging, ventilatie en luchtverversing voor KSP Metaal

Bij KSP Metaal zijn voor de lasrookafzuiging 2 FM opmengers met airbox opgesteld. Zo wordt de concentratie lasrook in de productieruimte verlaagd. De FM-units regelen de recirculatie.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor ventilatie, verversing en koeling is er gekozen voor 2 EC dakventilatoren – energiezuinige ventilatoren gebaseerd op EC technologie. Tijdens de laswerkzaamheden komen er naast stoffen ook gassen vrij. De dakventilatoren zorgen primair voor de afvoer van één derde deel van de gefilterde lucht waarin de gassen nog wel aanwezig zijn. In de zomerperiode wordt de productieruimte dankzij de dakventilatoren ‘s nachts teruggekoeld met koele buitenlucht.

De FM-units voor afzuiging en filtering zijn inzetbaar in ruimtes waar sprake is van een gemiddelde tot zware lasactiviteit. Ze zijn eenvoudig te plaatsen (plug & play) en te verplaatsen. De filters worden met persluchtstoten automatisch gereinigd. Deze speciale Nano-web filters zijn beter bestand tegen de combinatie van vettigheid en lasrook dan standaard filters en hebben dus een langere standtijd.

Met deze opstelling zorgt KSP Metaal op duurzame wijze voor een aangenaam productieklimaat voor haar medewerkers. Zodat zij hun volle aandacht kunnen richten op de fraaie projecten die dit bedrijf realiseert.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top