Grote vraag naar automatisering tijdens eerste beurzen voor RoboJob
Robojob

Grote vraag naar automatisering tijdens eerste beurzen voor RoboJob

De verwachtingen voor de eerste beurzen sinds Corona werden meer dan overtroffen op zowel Global Industrie in Lyon en Machineering in Brussel. Op naar Gorinchem, want daar vindt de Metavak-beurs weldra plaats.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Er werd al maanden reikhalzend naar uitgekeken bij RoboJob: de eerste beursdeelnames sinds meer dan anderhalf jaar. De verwachtingen werden meer dan overtroffen op zowel Global Industrie in Lyon en Machineering in Brussel. Op naar Gorinchem!

Global Industrie in Lyon was de eerste beurs waar de internationale markleider in CNC-automatisering voor het eerst ‘sinds Corona’ naartoe trok. Het was meteen ook de eerste keer dat RoboJob er uitpakte met een eigen beursstand. “Toch best spannend,” vertelt CEO Helmut De Roovere. “We hebben al wel enkele keren aan Global Industrie deelgenomen, maar steeds in samenwerking met onze partners Yamazaki Mazak en Degomme-Boccard. Daar stonden we nu ook weer, met onze Tower die werd opgesteld aan de nieuwe Mazak CV5-500. Maar dus ook voor het eerst met een eigen beursstand.”
Na een aarzelende start op maandag, 6 september – normaliter start Global Industrie steeds op een dinsdag – liep de beursvloer helemaal vol op dinsdag, woensdag en donderdag. Heel wat bezoekers wisten ook de weg naar RoboJob te vinden. “We merken al veel langer dat de vraag naar automatisering flink is toegenomen sinds Corona,” vertelt De Roovere. “Dat werd in Lyon weer bevestigd, en ook in Brussel trouwens.” In Brussel werd op woensdag, 8 september het startschot gegeven voor Machineering. Ook hier werd het een voorzichtige start, met donderdag en ook vrijdag als de meest drukke dagen. “Het deed enorm veel deugd om onze klanten terug te zien. Ook mochten we heel wat nieuwe gezichten verwelkomen, en dat hopen we weldra in Gorinchem ook te mogen doen.”

Van 5 tot en met 7 oktober neemt RoboJob immers opnieuw deel aan de Metavak-beurs in Gorinchem. Daar zal het uitpakken met de Turn-Assist 270i. Ook partner Humacs-Krabbendam toont er een Turn-Assist 200i van RoboJob.

Metavak vindt plaats in de Evenementenhal van Gorinchem. U vindt RoboJob op stand K 138. Metavak opent dagelijks de deuren van 13 tot 21u.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top