Beschrijving

Van Hoorn Machining in Veldhoven is 25 jaar na de oprichting nog altijd een echt familiebedrijf, met een eigen sfeer waar de medewerkers graag werken. Dat zal ook zo blijven nu oprichter Jack van Hoorn (68) een stap terugdoet en de leiding van het bedrijf heeft overgedragen aan zijn zoon Robin van Hoorn en Ronnie Bons, die beiden de titel van directeur hebben gekregen. De volgende generatie wil dat familiegevoel in stand houden. Wat ook niet zal veranderen is de servicegerichtheid van de Brabantse machineleverancier. Service vormde 25 jaar geleden de basis van Van Hoorn Machining en is nog steeds de sleutel tot succes.

Jack en Ingrid van Hoorn en hun twee opvolgers hadden allemaal mooie activiteiten bedacht om het zilveren jubileum te vieren. Samen met alle medewerkers en hun gezinnen zouden ze een weekend naar Disneyland Parijs gaan. Op de TechniShow had de zaag- en opslagspecialist willen uitpakken. Samen met de vaste standbouwer was een vernieuwde en unieke stand ontwikkeld, in het teken van 25 jaar Van Hoorn Machining. De directies van Kasto en Wikus, de twee belangrijkste leveranciers, waren persoonlijk uitgenodigd voor een bezoek aan de beurs en feestelijke activiteiten. Door het coronavirus is het er allemaal (nog) niet van gekomen.

Hoe verschrikkelijk de effecten van het virus ook zijn, Jack van Hoorn ziet er ook een klein pluspuntje voor hem in: “Ik zag er best tegenop om het bedrijf los te laten, het is tenslotte toch mijn kindje. Maar nu we vanwege het virus voornamelijk thuis werken, heb ik wel makkelijker kunnen wennen aan die gedachte.”

Lees verder via link.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top