Edgecam 2022.0: standaard met Designer!

Edgecam 2022.0: standaard met Designer!

Edgecam heeft één keer per jaar een belangrijke update. Veel verbeteringen en nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd met de komst van Edgecam 2022.0. Daarnaast is Designer beschikbaar gekomen voor alle Edgecam gebruikers.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Edgecam heeft één keer per jaar een belangrijke update. Veel verbeteringen en nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd met de komst van Edgecam 2022.0. Daarnaast is Designer beschikbaar gekomen voor alle Edgecam gebruikers. Simulatie voor 3-assige freesonderdelen kan nu gedaan worden in NCSIMUL Essential – een nieuw onderdeel dat wordt aangeboden in EDGECAM 2022.0.

De Designer Companion licentie is met de komst van Edgecam 2022.0 automatisch toegevoegd voor alle Edgecam gebruikers die kunnen updaten naar Edgecam 2022.0! Met Designer is het mogelijk eenvoudige maar ook complexe onderdelen te ontwerpen en aan te passen. Het systeem is enorm uitgebreid en is voorzien van de laatste CAD-loaders waardoor dit uitstekend voldoet als een volwaardig CAD-systeem. Ook PMI/MBD-data waar tegenwoordig veel over gesproken wordt kan ingelezen worden met Designer.

De volledige advanced simultaan cyclus die ook wel bekend staat als de ModuleWorks simultaan cyclus wordt beschikbaar gesteld ongeacht welke simultaan licentie in bezit is. Deze cyclus maakt het programmeren van simultaan banen veel eenvoudiger. Daarnaast beschikt de cyclus over veel meer mogelijkheden. Klanten die de advanced simultaan cyclus al bezitten krijgen de traditionele Edgecam simultaan cyclus. Deze traditionele cyclus heeft als voordeel dat deze geautomatiseerd kan worden met java-scripts. Met behulp hiervan kunnen CNC-programmeurs ervoor kiezen om het genereren van toolpaden te automatiseren, handmatig alle gereedschapsbanen te creëren of gereedschapsbanen te genereren met een combinatie van geautomatiseerde en handmatige tools. De mogelijkheid om programmeervoorkeuren aan te passen vergroot de controle over hoe onderdelen precies worden bewerkt, waardoor gebruikers programmeertijd kunnen besparen op taken die eenvoudig te automatiseren zijn en het gemakkelijker wordt om meer complexe gereedschapsbanen wanneer dat nodig is te genereren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top