247TailorSteel bouwt derde fabriek in Duitsland
247Tailorsteel B.V.

247TailorSteel bouwt derde fabriek in Duitsland

247TailorSteel breidt haar productiecapaciteit uit en bouwt derde Duitse vestiging in Langenau, bij Ulm.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

247TailorSteel zal haar activiteiten in Duitsland verder uitbreiden. Nog maar enkele maanden geleden heeft 247TailorSteel een nieuwe fabriek geopend in Hilden dichtbij Düsseldorf. De fabriek draait inmiddels volop en bedient klanten in Noordrijn-Westfalen en omliggende regio’s. Vandaag kondigen we de bouw van een derde productiefaciliteit in Duitsland aan.

De nieuwe productiefaciliteit wordt gebouwd in Langenau (in Zuid-Duitsland, tussen Stuttgart en München) en zal initieel een capaciteit van vier lasersnijmachines, drie buislasers en vier kantbanken hebben. De fabriek beslaat 15.000 m2 op een terrein van ruim 36.000 m2 en zal uiteindelijk aan 200 medewerkers werk bieden. Gefaseerd zullen in Langenau 12 lasersnijmachines, 10 buislasers en 12 kantbanken worden geïnstalleerd. De bouw start naar verwachting in het tweede helft van 2021 en is in najaar 2022 volledig in gebruik.

Deze stap draagt bij aan onze groeiambitie en versterkt ons merk en onze positie in de markt. Hierdoor versterken we onze lokale aanwezigheid en komt ons doel om klanten binnen een straal van 200 kilometer te bedienen steeds dichterbij. Dankzij de opening van deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten in Baden-Württemberg, Beieren en Oostenrijk nog meer gemak bieden en onze hoogwaardige producten nog sneller leveren. Dankzij ons Sophia® portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online hun bestellingen plaatsen, in één minuut een offerte ontvangen en hun product binnen 48 uur geleverd krijgen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top