Tools for Technology
Tools for Technology

TFT b.v. / Tools for Technology b.v.

Over ons

Het optimaliseren van het productieproces van de klant staat bij elk nieuw project voorop. Wij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen op maat een klantspecifieke oplossing. Dat resulteert in de levering van uiteenlopende maatwerkoplossingen voor het ondersteunen of uitvoeren van assemblage, lektesten, verspanen en lassen.

Van kleine mallen tot volledige automatisering met eventueel een cobot of robot, wij hanteren altijd een transparante werkwijze waarbij de klant (indien gewenst) het complete maakproces kan volgen. Die transparantie kenmerkt onze manier van werken en van zaken doen. Met vakmanschap, specialistische kennis en een hoge mate van betrokkenheid willen wij ons als betrouwbare partner opstellen naar onze klanten. Wij willen een goed product leveren waarmee de klant tevreden is en zijn doelstellingen kan behalen. Wij geloven dat je alleen samen tot een stabiele en functionele automatisering kan komen. Daarom investeren we graag tijd en energie in een constructieve samenwerking met onze klanten.

Kennismaken start met een inspirerend gesprek, bezoek onze stand J 120.

Nieuws

Vacatures

Monteur (mechanisch) 38 uur / bbl-opleiding mogelijk

Mechanisch monteur:
Ben jij een monteur die graag de handen uit de mouwen steekt?
Zet jij creativiteit om in technische oplossingen en heb je werkervaring in montage en fabricage (lassen)?
Je bent verantwoordelijk voor verschillende montage- en fabricagetaken binnen onze onderneming. Verder wordt er verwacht dat je secuur en oplossingsgericht werkt.

Als mechanisch monteur monteer, installeer, test en repareer je machines, mallen en tools. Ook voer je onderhouds-, reparatie- en inspectiewerkzaamheden uit bij klanten.
Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig samenstellen van diverse constructies. Aan de hand van de 3D-tekening las jij de onderdelen aan elkaar.

TFT is specialist op het gebied van het ontwerpen, produceren en leveren van machines, mallen en tools en cobot- en robotoplossingen. Wij lossen technische vraagstukken op en automatiseren productieprocessen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top