Metaaltechniek handelsonderneming B.V.

Metaaltechniek handelsonderneming B.V.

Over ons

Metaaltechniek is een technische groothandel in schuur-, slijp-, polijstmiddelen en bijbehorende machines en PBM’s. Wij onderscheiden ons door het advies dat we brengen op de werkvloer. Dat advies is altijd gericht op tijdsbesparing in de productie door de juiste producten op een optimale manier te gebruiken.
Hoewel we dus geen prijsverkoper of dozenschuiver zijn en we onze vertegenwoordigers Sales Engineers noemen, leveren we altijd tegen een scherpe prijs. Dat kan omdat we zo groot zijn.
We zijn blij met onze trouwe klanten die zich in de volle breedte van de metaalindustrie bevinden. Van plaatwerk, polijsters, zware industrie, scheepsbouw, jachtbouw en vliegtuigindustrie, overal kom je ons tegen.
We worden oprecht blij als we gebeld worden om mee te denken in het proces. Dan gaan we in eigen huis aan de slag en testen net zo lang tot we de beste oplossing voor onze klant hebben gevonden. Liever samen aan de slag? Dat kan ook, dan nemen we een doos vol materiaal mee. Kunt u het meteen zelf proberen en ervaren.
Wij werken samen met innovatieve merken. Komt er iets nieuws op de markt van onze vaste leverancier of via een andere producent, dan testen we het materiaal en vergelijken het met bestaande producten. Als het nieuwe product een verbetering is, kijken we voor welke bedrijven het interessant zou kunnen zijn. Daar gaan we het introduceren. Zo bent u altijd op de hoogte van ontwikkelingen zonder dat het u veel tijd kost.
Tot slot zijn we trots op ons opleidingscentrum, de METAC. Daar verzorgen we trainingen in schuren en slijpen. Handig voor nieuwe collega’s maar ook om uit ingesleten patronen te stappen of als motivatie voor het personeel. Leren is namelijk gewoon heel leuk.
meer weten: https://www.metaaltechniek.nl/metac

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top