Laser & Bending Machines B.V.

Laser & Bending Machines B.V.

Over ons

Graag stellen wij ons kort even voor. Omdat wij geloven in een langetermijnrelatie waar het niet alleen draait om machines maar om een samenwerking waar beide partijen de vruchten van plukken.
We stellen het op prijs dat u vandaag de tijd neemt om onze website te bezoeken. Ons doel is om u een overzicht te geven van de diensten die wij u kunnen bieden. We zijn hier om u volledig te ontzorgen als het gaat om de aankoop of verkoop van uw lasersnijmachine, kantbank of automatiseringsoplossingen voor deze machines. Wij zijn met een team van specialisten met jarenlange ervaring binnen de vlakke plaat en buisbewerking dit bedrijf gestart omdat we merkten dat er heel veel aanbod is in Europa maar dat het ontbreekt aan een goede support en advies zowel tijdens als na de aankoop/verkoop van machines.

KERNWAARDEN
Wij zijn de belangrijke schakel en verbinder om u te helpen bij de aanschaf en verkoop van uw lasersnijmachine en kantbank. Voor elk budget vinden wij voor u de juiste machine met de juiste specificaties gericht op uw productieproces. Of u nu een loonsnijder bent of een eigen product ontwikkelt, wij voorzien u van het beste advies met de meeste passende machines zodat u nu en in de toekomst kunt vertrouwen op de het juiste machinepark.

Wij zijn u graag tot dienst en wij verwelkomen u graag binnen ons netwerk.

Specialist in Laser & Bending
Breed aanbod van merken
Internationaal netwerk
Compleet pakket

Producten

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top