Ecotax Filtertechniek B.V.

Ecotax Filtertechniek B.V.

Over ons

Al 25 jaar is Ecotax Filtertechniek uw partner in industriële nevel, lucht en vloeistoffiltratie. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service.

Voorkom gezondheidsrisico’s door middel van nevelfiltratie: Nevelfiltratie en nevelafzuiging zijn belangrijk wanneer u met olie werkt. Olienevel en -damp vormen namelijk een risico voor de gezondheid van uw medewerkers. Door een goede nevelfiltratie en nevelafzuiging wordt deze nevel en damp afgezogen en kunnen gezondheidsrisico’s op een gemakkelijke manier worden voorkomen. Bent u op zoek naar een goed werkend olienevelfilter? Dan heeft Ecotax Filtertechniek voor u de oplossing. Wij bieden systemen aan voor olienevelfiltratie van de meest hoogwaardige kwaliteit, waarmee u ervoor zorgt dat de lucht op een gemakkelijke en snelle manier schoon wordt gefilterd.

Heeft u te maken met een vloeistofprobleem? Wij hebben voor elke hoeveelheid vervuiling een oplossing. Onze diverse vloeistoffilters worden in veel verschillende branches toegepast. In de farmacie, de chemie en in diverse andere industriële bedrijven gebruiken ze onze systemen voor vloeistoffiltratie. Onze filters zijn speciaal gemaakt om elke denkbare vloeistof te filtreren in industriële toepassingen. Wat de vervuilingsgraad, viscositeit en de aangeboden hoeveelheid (het debiet) ook is, wij kijken graag met u naar een passende oplossing.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top