De Jong Metaal & Techniek BV

De Jong Metaalbewerkingsmachines B.V.

Over ons

Wat vandaag goed is, verbetert altijd – GDW streeft dit doel met passie na. Op de locatie Höchstadt in Duitsland ontwikkelt een team van ervaren ontwerpers en jonge medewerkers voortdurend ideeën voor nog eenvoudiger en comfortabeler draaien. Omdat draaien leuk moet zijn!

De draaibanken van GDW, van de handbediende draaibank tot de CNC-gestuurde, zijn precies afgestemd op de betreffende toepassing en men oriënteert zich strikt op de wensen van de klanten. Dankzij het uitgebreide assortiment aan speciale accessoires voldoen de machines continu aan uw behoefte en gedurende een lange gebruiksperiode. Elke draaibank van GDW blijft dus een blijvend winstgevende investering.

Hoe divers de doeleinden van onze verschillende series ook zijn, de basisvereisten die we aan elke machine stellen, zijn uniform. Zo worden alle machines in onze lijnen gekenmerkt door een extreem rustige loop en ergonomisch comfort. En waar anderen soms liever sparen, richten we ons specifiek op hoogwaardige machine-elementen en combineren we beproefde ontwerpen met innovatieve details. Maatwerkmachines hebben natuurlijk ook maatwerksoftware nodig. Daarom ontwikkelen we de software zelf voor onze draaibanken, met een duidelijke focus op gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak met maximale precisie.

Het resultaat: machines van blijvende waarde met langdurige precisie, die dankzij uitgebreide accessoires langdurig en op veel verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Als het energieverbruik en het niveau van beveiliging ook correct zijn, weten we dat ons nauwgezette werk in elk opzicht zijn vruchten heeft afgeworpen.

GDW-draaibanken zijn te vinden in grote industriële bedrijven en hun trainingsateliers, maar ook in opleidingscentra die worden gerund door overheidsinstanties en in hightech speciale productie. GDW-machines worden in veel verschillende industrieën gebruikt. Voor hoogwaardige producten, kleine series of eenmalige productie, prototypes of maatwerkproducten is de GDW de juiste keuze.

Uit passie voor precisie was en geldt dat nog meer dan ooit voor GDW. Veel van wat GDW in de afgelopen decennia heeft ontwikkeld en geïmplementeerd, is nog steeds baanbrekend. Van innovatieve ontwerpdetails zoals traploze snelheidsinvoer of het GDW-scherm tot individuele accessoires die precies zijn aangepast aan de eisen van de respectievelijke industrie. Draaien is gewoon een plezier met GDW.

Als Nederlandse vertegenwoordiging van GDW staat De Jong Metaal & Techniek B.V. graag met raad en daad voor u klaar. Wij geven u graag het juiste advies en stellen alles in het werk de levering naar tevredenheid te verzorgen.

Producten

Nieuws

Vacatures

Plaatwerker/zetter

Wij zijn een moderne dynamische toeleverancier in de metaalindustrie, dat gespecialiseerd is in nauwkeurig plaat- en klein constructiewerk in staal, messing, RVS en aluminium. Wij hebben een lasersnijmachine en 3 afkantpersen tot onze beschikking en leveren gecertificeerd laswerk.

Binnen ons bedrijf hebben wij een vacature voor een fulltime:

PLAATWERKER/ZETTER
voor de bediening van onze Darley kantbanken

Ook leerlingen die een MBO opleiding (middels BBL-leerweg) willen starten,
worden uitgenodigd op deze vacature te reageren.

Wat wij vragen: Wat wij bieden:
• opleiding op VMBO/MBO niveau; • goede salariëring;
• enige werkervaring; • een prettige werksfeer;
• zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken • CAO voor Metaalnijverheid

Uw schriftelijke sollicitatie voorzien van een C.V. kunt u richten aan:
De Jong Metaal & Techniek B.V., t.a.v. M. Maas, Schrank 19, 3371 KJ
Hardinxveld-Giessendam. Meer bedrijfsinformatie vind u op www.dejongmetaalentechniek.nl.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top