Core Industrial B.V.

Core Industrial B.V.

Over ons

Core Industrial innoveert slimme oplossingen. Wij ontwerpen en maken de meest hoogwaardige producten voor alle soorten RVS oppervlaktebehandelingen. De focus ligt specifiek op het versnellen en optimaliseren van deze processen en tegelijkertijd de veiligheid en gezondheid van de gebruiker te verbeteren. Dankzij een decennia aan expertise en de voortdurende onderzoeken en ontwikkelingen is Core Industrial gegroeid tot marktleider op dit gebied.

Ons doel is om bedrijven te voorzien van de meest innovatieve producten waarin efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid de belangrijkste factoren zijn.
Core Industrial levert een breed assortiment dat ruimschoots voldoet aan de eisen van de professionele industrie en de juiste certificatie. Core Industrial levert direct uit voorraad vanuit het centrale magazijn in Maasland. Een demonstratie
van onze lasnaadreinigers of andere producten is altijd mogelijk op locatie.

Vacatures

Commercieel medewerker

Ben jij die Salestijger die goed wilt verdienen?

Als commercieel medewerker ga jij je bezighouden met nieuwe en bestaande klanten. Jij bent iemand die zich richt op de verkoop van lasnaadreinigers en beitsproducten. Het is een zelfstandige functie in teamverband met veel uitdaging en verantwoordelijkheid.

Jouw doel is om zo veel mogelijk klanten te voorzien van onze innovatieve producten en daarnaast potentiële klanten te benaderen.

Nog niet veel ervaring binnen Sales? Je wordt klaargestoomd om alles te leren over de producten die Core Industrial te bieden heeft en wordt meegenomen in een bloedfanatiek team.

Wat wij bieden:
* Bruto salaris van €2000-5000 (exclusief bonussen) afhankelijk van ervaring en prestatie
* Auto van de zaak
* Extra vakantiedagen
* Pensioen
* Flexibel werken
* Bonusregeling
* Vakantiegeld
* Begeleiding en training on the job zodat jij meteen aan de slag kan
* Elke vrijdag wordt jouw lunch verzorgd
* Mogelijkheden om door te groeien

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top