Bus Handelmaatschappij

Bus Industrial Tools

Over ons

๐๐ฎ๐ฌ ๐ˆ๐ง๐๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ซ๐ข๐š๐ฅ ๐“๐จ๐จ๐ฅ๐ฌ is dรฉ technische groothandel in industriรซle gereedschappen en machines voor de on/offshore metaalindustrie. Bus is totaalleverancier van efficiรซnte oplossingen in de techniek. Met de overname van Euroweld, partner in de verkoop en verhuur van lasapparatuur, kan Bus zich een echte las- en snijspecialist noemen. De nieuwste ontwikkelingen van machines en gereedschappen worden op de voet gevolgd.

Mede dankzij jarenlange samenwerkingen met een aantal gerenommeerde merken als; Kemppi lasapparatuur, Binzel lastoebehoren, Voestalpine Bรถhler Welding lastoevoegmaterialen, NST lastoevoegmaterialen, Harris autogene producten, Kemper lasrookafzuiging, HBS Studwelding, Demmeler 3D opspantafels, IPG Photonics hand laser lasapparatuur en Hypertherm plasmasnij apparatuur, heeft de las- en snijtechniek zich ontwikkeld tot een onderscheidende factor van Bus. Naast verkoop ontzorgen wij ook in onderhoud, reparatie, keuring, certificering, installatie, validatie van lasmachines en advies over het lasproces.

Bus is een traditioneel familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Vanaf de oprichting in 1957 door Schelte Bus senior, is het bedrijf in 65 jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 250 medewerkers, 10 vestigingen in Nederland, en รฉรฉn in Groot-Brittanniรซ. Bus is zich ervan bewust dat ieder probleem een maatwerk aanpak vereist, en vraagt om nuchter ondernemerschap, vakinhoudelijke kennis, flexibiliteit en wederzijds vertrouwen. Dit kenmerkt ons dagelijks denken en doen.

Onze diensten:

๐•๐ž๐ซ๐ค๐จ๐จ๐ฉ
Totaalleverancier van gereedschappen en machines voor de on/offshore metaal- en industriesector. Wij hebben het juiste materiaal voor elke klus. Van handgereedschappen tot hef- en hijsmateriaal, pneumatische en hydraulische gereedschappen en las- en snijapparatuur.

๐•๐ž๐ซ๐ก๐ฎ๐ฎ๐ซ
U kunt bij ons ook terecht voor de huur van specialistische gereedschappen en machines. Van een kruiwagen tot een volledig ingerichte container. Bus beschikt over een groot verhuurassortiment met geteste, betrouwbare en veilige apparatuur.

๐๐ž๐ก๐ž๐ž๐ซ
Bus kan het gehele beheer van uw magazijn uit handen nemen. Al uw machines en gereedschappen worden onderhouden, gekalibreerd en gecertificeerd. Wij verzorgen de uitgifte en inname van de tools, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Tevens levert het een grote kostenbesparing op.

๐Œ๐š๐ ๐š๐ณ๐ข๐ฃ๐ง๐จ๐ฉ๐ฅ๐จ๐ฌ๐ฌ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง
Werkt uw magazijn niet efficiรซnt of is het niet ideaal ingericht? Wij kunnen u met onze ervaring verder helpen. Met onze Smart Inventory Solutions bieden wij voor elke organisatie een passende oplossing. Van een nieuwe ingericht magazijn tot de โ€˜Vendor Managend Inventoryโ€™ oplossingen zoals de Vending Machines. Automatiseer de processen en bespaar kosten.

๐Ž๐ง๐๐ž๐ซ๐ก๐จ๐ฎ๐ ๐ž๐ง ๐ค๐ž๐ฎ๐ซ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง
Bij Bus houdt het niet op met de levering van een machine of apparaat. Vanuit onze Service Centers of op locatie staan gecertificeerde monteurs voor u klaar voor installatie, instructie, onderhoud, reparatie, jaarlijkse (NEN3140) keuring en certificering.

๐ƒ๐ข๐ ๐ข๐ญ๐š๐ฅ๐ž ๐จ๐ฉ๐ฅ๐จ๐ฌ๐ฌ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง
Richt de werkprocessen efficiรซnter in met onze digitale oplossingen. Maak gebruik van onze E-procurement oplossing om het inkoopproces te standaardiseren, koppel uw eigen ERP-systeem via EDI integratie, of stel gemakkelijk orders samen met โ€˜Open Catalog Interfaceโ€™.

Nieuws

Vacatures

Technisch Commercieel Medewerker, Veenendaal

Als Technisch Commercieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor de telefonische klantcontacten. Je geeft technische adviezen over producten en toepassingen, met name op gebied van lastechniek, gereedschappen, pneumatiek, hydrauliek en aandrijftechniek. Je behandelt orders en offertes en onderhoudt contact met leveranciers over specials en klantaanvragen. Om jouw werk goed te doen, werk je intensief samen met de buitendienst.

Vacatureadvertenties bekijken ยป

Technisch Commercieel Medewerker (Velsen-Noord)

Als Technisch Commercieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor de klantcontacten. Je geeft technische adviezen over producten en toepassingen, met name op gebied van bevestigingstechniek, gereedschappen, pneumatiek, hydrauliek, lastechniek en aandrijftechniek. Je behandelt orders en offertes en onderhoudt contact met leveranciers over specials en klantaanvragen.

Vacatureadvertenties bekijken ยป

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top