Bus Handelmaatschappij

Bus Handelmaatschappij

Over ons

Bus Industrial Tools is de enige technische groothandel in Nederland met lassen en snijden als specialisme. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen van machines en toevoegmaterialen op de voet. Mede door de jarenlange samenwerking met gerenommeerde merken als: Kemppi lasapparatuur, Binzel lastoebehoren , Voestalpine Böhler Welding lastoevoegmaterialen, Swift- Cut CNC plasmasnijtafels, Harris autogene producten , Kemper lasrookafzuiging, HBS Studwelding , Demmeler 3D opspantafels, Axxair orbitaal lastechniek , IPG Photonics en Hypertherm plasmasnij apparatuur heeft de las- en snijtechniek zich ontwikkeld tot speerpunt voor Bus. Van verkoop tot het opleveren van complete installaties, reparaties, onderhoud, NEN3140, NEN 60974-4 keuringen inclusief het valideren van machines, Voor alles op lasgebied kun je bij Bus terecht.

Bus Industrial Tools is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Opgericht door Schelto Bus senior in 1957. Bus is in 65 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 200 medewerkers,
10 vestigingen in Nederland, en een in Groot-Brittannië.

Bus is totaalleverancier. Wij leveren niet alleen producten, maar zijn partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek. We zijn ons ervan bewust dat elk probleem op zich staat en vraagt om nuchter ondernemerschap, vakinhoudelijke kennis, flexibiliteit en wederzijds vertrouwen. Deze aspecten kenmerken ons dagelijks denken en doen. Daarnaast hanteren wij een hoog kwaliteitsniveau voor onze producten/diensten en streven naar lange termijnrelaties met klanten, leveranciers en medewerkers.

Verkoop
Voor uw klus of optimalisatie van uw productieproces hebben wij de juiste gereedschappen, machines, materialen en kleding.

Verhuur
U kunt bij ons terecht voor de huur van machines en gereedschappen, van een kruiwagen tot een volledig ingerichte container. Bus beschikt over een groot huurpark met geteste, betrouwbare en veilige apparatuur.

Beheer
Bus kan het gehele beheer van uw magazijn verzorgen. Al uw machines en gereedschappen onderhouden, gekalibreerd en gecertificeerd. Wij verzorgen de uitgifte en inname van de tools zodat u er geen omkijken meer naar heeft. En het levert tevens een grote kostenbesparing op.

Magazijnoplossingen
Werkt uw magazijn niet efficiënt of is het niet ideaal ingericht? Wij kunnen u met onze ervaring verder helpen. Van een nieuwe inrichting tot vending machines op uw werklocaties.

Onderhoud en keuringen
Bij Bus houdt het niet op met de levering van een machine of apparaat. Onze technische dienst zorgt voor installatie, instructie, onderhoud, reparatie, jaarlijkse (NEN3140) keuringen en certificering.

Nieuws

Vacatures

Medewerker Technische Dienst Vestiging Rotterdam

Wij zoeken een medewerker technisch dienst (monteur) voor onze vestiging Rotterdam .
Als je ons team komt versterken geven wij je alle ruimte om aan klantsucces te werken vanuit een dynamische en technische omgeving.

Waar ga je werken?

Samen met je 230 nieuwe collega’s van de BUS groep streef je naar duurzame relaties met klanten en leveranciers in de on/offshore, metaal- en industriesector. Wij zijn een partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek. Wij willen de verwachtgingen van klanten overtreffen door deskundig en eerlijk advies, door snel en flexibel in te spelen op vragen en door complete en betrouwbare oplossingen te realiseren op het gebied van gereedschappen, machines, technische toepassingen en ondersteuning. Daarmee verkopen we toegevoegde waarde aan onze klanten.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top