METAVAK

Hét nationale vakevent voor de metaalbewerkende industrie

10, 11 en 12 oktober 2023 | 13:00 – 21:00 uur
Evenementenhal Gorinchem

IK BEN BEZOEKER

Zoekt u kennis, producten en de laatste innovaties op het gebied van productietechnieken en complementaire producten en diensten voor de optimalisatie van productieprocessen? Wilt u in contact komen met exposanten die u verder helpen met belangrijke thema`s als energie, materialen en vakmensen?

iK BEN EXPOSANT

Bent u actief op het gebied van Automatisering, Verspanen, Plaatbewerking, Reiniging/Oppervlakte, 3D Printen en Verbinden? En wilt u in contact komen met metaalbewerkende professionals uit diverse industriële sectoren?

OVER METAVAK

DÉ VAKBEURS VOOR PRODUCTIETECHNIEKEN EN COMPLEMENTAIRE PRODUCTEN

Op 10, 11 & 12 oktober 2023 vindt in Evenementenhal Gorinchem hét nationale vakevent voor de gehele metaalbewerkende industrie plaats! Dit jaar weer gelijktijdig met Welding Week, voor de laatste technieken en innovaties op het gebied van verbindingstechnieken, als lassen, lijmen en snijden. Gezamenlijk vormen deze events een totaalplatform en de ontmoetingsplaats voor iedere metaalbewerkende professional waar producten, innovaties en kennis samenkomen.

metavak afdruk

METAVAK bezoeken?

Dit kunt U VERWACHTEN

Net als voorgaande jaren zal een goed gevulde beursvloer weer de basis vormen van METAVAK – en dit jaar ook van Welding Week. Metavak is een laagdrempelige beurs waar u onder het genot van de gratis catering makkelijk en snel in contact komt met de juiste connectie en samenwerkingspartners.

De beursvloer is onderverdeeld in zes segmenten: verspanen, plaatbewerking, automatisering, verbindingstechniek, oppervlaktebehandeling & reinigingstechniek en 3D printen.

Waarom je METAVAK niet wilt missen

COMPLETE VAKBEURS

Het samenvoegen van Welding Week met een brede metaalbeurs zorgt voor extra veel focus op verbindingstechnieken

NETWERKEN

Ontmoet de markt! In de maakindustrie moet alles sneller, hierdoor is het opdoen en onderhouden van de juiste connecties en samenwerkingspartners zeer belangrijk.

KENNIS

Kennispartners als SMITZH, Koninklijke Metaalunie en Nederlands Instituut voor Metaalbewerking verzorgen interessante en vrij toegankelijke kennissessies op de beursvloer.

Verbindingstechnieken op METAVAK!

Metaalbewerking is een complex en veelzijdig proces waarbij verschillende technieken worden gebruikt om metaal in de gewenste vorm te krijgen. Solderen, snijden, lijmen en lassen zijn vier technieken die vaak worden gebruikt in de metaalbewerking. Elk van deze technieken heeft zijn eigen toepassingen en vereist specifieke vaardigheden en apparatuur.

Nieuws

Bekijk hier een sfeerimpressie van METAVAK 2021


Jouw stand boeken?

METAVAK vindt plaats in 2022! De vakbeurs biedt jou de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te netwerken, ervaringen en kennis uit te wisselen en interessante leads te genereren. Veel exposanten gingen jou voor en boekten een stand. Wil jij ook verzekerd zijn van een stand? Klik op onderstaande button.


De beurs bezoeken?

METAVAK dé vakbeurs voor de gehele metaalindustrie. Wij hebben alle anderhalve meter protocollen klaarstaan en de voorbereidingen getroffen om de anderhalve meter afstand te borgen. Zo kun jij veilig netwerken, zaken doen, ervaringen uitwisselen, kennis opdoen en nieuwe innovaties ontdekken.

Partners

mediapartners

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here

Kennispartners

Scroll naar top