METAVAK

Hét nationale vakevent voor de metaalbranche

4, 5 en 6 oktober 2022 | 13:00 – 21:00 uur
Evenementenhal Gorinchem

De afgelopen editie van METAVAK is erg positief verlopen!

Het nationale vakevent voor de metaalbranche werd op 5, 6 en 7 oktober in Evenementenhal Gorinchem bezocht door bijna 4.300 bezoekers. “Het sentiment was bij zowel bezoekers als exposanten positief. Na een jaar noodgedwongen overgeslagen te hebben, mochten we eindelijk deze innoverende sector weer bij elkaar brengen.”

Bekijk hier de aftermovie

Bekijk hier een sfeerimpressie van METAVAK 2021


Jouw stand boeken?

METAVAK vindt plaats in 2022! De vakbeurs biedt jou de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te netwerken, ervaringen en kennis uit te wisselen en interessante leads te genereren. Veel exposanten gingen jou voor en boekten een stand. Wil jij ook verzekerd zijn van een stand? Klik op onderstaande button.


De beurs bezoeken?

METAVAK dé vakbeurs voor de gehele metaalindustrie. Wij hebben alle anderhalve meter protocollen klaarstaan en de voorbereidingen getroffen om de anderhalve meter afstand te borgen. Zo kun jij veilig netwerken, zaken doen, ervaringen uitwisselen, kennis opdoen en nieuwe innovaties ontdekken.

GEZONDHEID VOOROP

Uiteraard staat veiligheid en gezondheid bij het organiseren van de beurs voorop. Wij hebben alle nodige voorbereidingen getroffen om de anderhalve meter afstand op de beursvloer te borgen.

KENNISTHEATER

Tijdens de beurs kun jij verschillende kennissessies bijwonen op gebied van digitalisering, robotisering en meer , georganiseerd door onze mediapartner.

LOCATIE

Meer dan 70% van de metaalbewerkers is actief in de omgeving van Evenementenhal Gorinchem.

Hoofdmediapartner
Overige mediapartners
Overige mediapartners
Overige mediapartners
Overige mediapartners
Overige mediapartners
Overige mediapartners
Overige mediapartners
Partners
Partners
Partners
Scroll naar top